Bij Pineut omarmen we mango niet alleen vanwege de smaak, maar ook vanwege onze duurzame band met een teler in Burkina Faso.
Ontdek de Mango Colada cocktailmix van Pineut. Een cocktail waar je het hele jaar door een grote lach van op je gezicht krijgt. Heerlijk op een zomerse dag óf als hét recept tegen een winterdip. En het mooie is, je maakt deze zalige mix van smaken in een handomdraai. Beetje mango, beetje kokos, ‘beetje’ rum, beetje rietsuiker, beetje schudden en beter wordt het niet! Mmmmmmmango!
- Ingrediënten:
- Kaneel (23%), gedroogde appel (23%), zwarte thee (20%), steranijs (17%), kardemom (7%), gedroogde gember (6%), kruidnagel (3%), foelie (3%)
- Zelf toevoegen:
- 900 ml (plantaardige) melk
- Beknopte instructie:
- Vul de karaf met de melk en zet minimaal 6 uur in de koelkast. Filter door een fijne zeef en verwarm 10-15 minuten in een steelpannetje op laag vuur. Zoet naar smaak met honing.
- Netto gewicht:
- 34 g
- Voedingswaarde per 100g:
- energie: 1050 kJ / 251 kcal, vetten: 2,8 g, waarvan verzadigde: 0,6 g, koolhydraten: 42 g, waarvan suikers: 23 g, eiwitten: 3,6 g, vezels: 7,2 g, zout: 0,03 g
- Ingrediënten:
- gedroogde mango (48%), rietsuiker, kokos chips (3,8%)
- Zelf toevoegen:
- 200 ml witte rum, 400 ml kokosmelk, 200 ml water en ijsblokjes
- Beknopte instructie:
- Vul de fles met 200 ml rum. Laat minimaal 24 uur intrekken. Net voordat je de cocktails wilt serveren, vul je de fles aan met kokosmelk en water. Shaken maar!
- Voedingswaarde per 100g:
- energie: 1567 kJ / 374 kcal, vet: 3,1 g, waarvan verzadigde vetzuren: 2,6g, koolhydraten: 88g, waarvan suikers: 76g, eiwit: 1,3g, zout: 0,01g
- Serveertip:
- Mangolicious! Koud serveren en direct consumeren.